Skip to content
Over ons

 

Zwart Tuinen staat voor vernieuwing met een eigen stijl. Uiteraard volledig afgestemd op de wens van de klant. Jeroen zijn creatieve brein en innovatieve ideeën vormen de kracht van het bedrijf. Door de keuze van beplanting en het combineren van verschillende materialen creërt Zwart Tuinen een heel eigen buitenbeleving. Met een team van drie personen wordt hard gewerkt om droomtuinen te realiseren.

_________________________________________________________________________________________________________________

Even voorstellen...

Jeroen Zwart

Mijn naam is Jeroen Zwart. In 2016 ben ik gestart met Zwart Tuinen. Na jaren gewerkt te hebben bij een hoveniersbedrijf wilde ik mijn eigen projecten realiseren. Ik maak de ontwerpen en bespreek de offertes met klanten. Ook de planning loopt via mij. Wilt u ook een echte Zwart Tuinen tuin? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Tot snel!

Ward v/d Peet

Hoi! Ik ben Ward. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Zwart Tuinen. Ik ben dit vak in gerold en verwonder me elke keer weer hoe prachtig de tuinen worden. Met veel liefde en aandacht maken wij overkappingen, kiezen wij beplanting uit. Niets is te gek en alles is mogelijk bij ons. Vooral dat laatste vind ik heel leuk. Zo wordt elke tuin uniek, afgestemd op de wensen van de klant.

Rik Honing

Ik ben Rick en sinds kort werkzaam bij Zwart Tuinen. De reden dat ik hier wilde werken zit vooral in de prachtige tuinen die worden gerealiseerd. Ik kan mijn ideeën implementeren en samen met Jeroen en Ward zijn we een goed team. Ik hoop nog veel mooie projecten te kunnen doen. Wellicht wel uw tuin!